طرز تهیه کیک خیس,کیک خیس شکلاتی,آموزش پخت کیک خیس

مواد لازم برای درست کردن کیک خیس

شکر یک و نیم لیوان
شیر یک و نیم لیوان
آرد 2 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
روغن مایع یک و نیم لیوان

دستور تهیه و مراحل درست کردن کیک خیس شکلاتی

1- ابتدا داخل یک کاسه مناسب، شکر، روغن، شیر و پودر کاکائو را ریخته و خوب هم میزنیم تا جایی که تمام مواد با هم قاطی شده و یکدست شوند.

2- از مخلوط به اندازه 1 لیوان جدا کرده و کنار بگذارید تا بعد از پختن کیک، به عنوان سس روی کیک استفاده شود.

3- بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و بعد از 3 بار الک کردن روی مخلوط شکلاتی بریزید، بعد وانیل را ریخته و دوباره با هم زن خوب هم بزنید تا مخلوط کاملا با آرد ترکیب شده و تمام مواد شکلاتی شود.

4- در این مرحله از ldquo;طرز تهیه کیک خیسrdquo; ، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ ها مایع کیک را به خوبی هم بزنید.

5- فر را با 0 درجه سانتی گراد و به مدت 10 دقیقه روشن کنید تا گرم شود، قالب مورد نظر خود را را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید و قالب را داخل فر بگذارید با حرارت 0 درجه و به مدت 45 دقیقه صبر کنید تا کیک کاملا بپزد.

6- یک کارد داخل کیک فرو ببرید اگر مواد به آن نچسبید کیک شما حاضر است.

7- کیک را از قالب خارج کرده و با یک چنگال سوراخ هایی روی کیک ایجاد کنید و سس شکلاتی را که قبلا کنار گذاشته بودید روی کیک بریزید.

8- بعد از اینکه کیک سرد شد و سس جذب کیک شد ، کیک را برش بزنید و نوش جان کنید.

شاید دوست داشته باشید

rdquo; طرز تهیه خورشت کرفس مجلسیrdquo; + بهترین روش پخت خورش کرفس

ldquo;طرز تهیه رب گوجه فرنگیrdquo; خوشرنگ غلیظ و روش ldquo;جلوگیری.

فوت فن و نکات مهم برای درست کردن کیک خیس مجلسی و خوشمزه

1- اگر خواستید کیک را در کیک پز، بپزید بعد از اینکه کیک پز را چرب کردید مواد را داخل آن ریخته و به مدت 45 دقیقه بپزید.

2- برای خوشمزه تر شدن کیک خیس، روی آن را با میوه هایی مثلتوت فرنگی، گیلاس، خلال پسته، پودر نارگیل، ترافل های رنگی و خامه تزیین کنید.

3- شیر و تخم مرغ را کمی زودتر ، از یخچال دربیاورید تا با دمای محیط سازگار شوند.

4- در فرا را تا 20 دقیقه باز نکنید، چون کیک دیگر پف نمیکند.

5- بخاطر داشته باشید سس را زمانی روی کیک باید بریزید که کیک کاملا داغ است.

6- اگر روی کیک تَرَک داشت دیگر نیازی به سوراخ کردن با چنگال ندارید.

7- هرچه پودر کاکائو تیره تر و با کیفیت تر باشد، کیک خوشرنگ تر و خوشمزه تری خواهید داشت.

8- این مقدار مواد برای حدود 8 الی 10 نفر کافی میباشد، اگر برای تعداد کمتر یا بیشتر خواستید ldquo;کیک خیس شکلاتیrdquo; درست کنید مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

منبع: پاموه

زرشک پلو با مرغ مجلسی درست کنید حرفه ای و خوشمزه

چطور “کیک خیس شکلاتی” درست کنم؟ برای 8 الی 10 نفر

مرحله به مرحله درست کردن “اکبر جوجه”

چجوری خمیر پیتزا رو به بهترین شکل درست کنم ؟

نکات درست کردن “حلوای تقویتی” مخصوص جهرمی ها

“سوپ جو” : خانگی و به سبک رستوران ها درست کنید

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

کیک ,مواد ,روی ,هم ,یک ,پودر ,روی کیک ,بعد از ,کرده و ,کیک را ,تخم مرغ

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

موشن گرافيک را ياد بگيريد اطلاعات جامع تخصصی پزشکی ایران و جهان بهترین خبرنامه سئو رنگین کمان سايت شخصي آموزش طراحي وب یعقوب حیدری قرکانلو تحقیق درس دفاع مقدس امینـ نویسـ به موزه علوم طبیعی خوش آمدید diako-iran