سوپ جو گرم در کنار یک وعده غذایی فوق العاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعایت کردن نکات طبخ آن می باشد که در ادامه این مطلب طرز تهیهسوپجو و نکات حرفه ای آن را برای شما بیان کرده ایم :
- جو پوست کنده:1 پیمانه
- سینه مرغ:نصف
- جعفری:1 قاشق غذا خوری
- پیاز:2 عدد متوسط
- جو پرک:5 قاشق غذاخوری
- آب مرغ:2 لیوان
- هویج:دو عدد متوسط
- نمک:به میزان دلخواه
- زردچوبه:1 قاشق غذا خوری
- فلفل سیاه:1 قاشق چایخوری
- آرد برنج:1 قاشق غذاخوری سرپر
- رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذا خوری سرپر
- نمک:به میزان دلخواه
- روغن زیتون:برای تفت دادن
- آب لیمو :به میزان لازم
مواد لازم برای درست کردن سوپ جو
مرغ را همراه باپیازو زردچوبه آبپز کنید و پس از این مرغ را ریش ریش کنید.
سپس مقداری روغن زیتون را به همراه پیازهای خردشده در داخل ظرفی مناسب با حرارت ملایم میریزیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم.
البته نباید پیازها رنگشان عوض شود. کافیست فقط نرم تر شوند تاهویجنگینی شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید و بعد ادویه ها را به پیازها اضافه میکنیم و هم میزنیم.
ربگوجه فرنگیرا هم با کمی آب حل میکنیم و به داخل پیاز ها میریزیم و دوباره به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم.
آموزش درست کردن سوپ جو
بعد از آن جوی خیس خورده را به مواد اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم ، بعد از این زمان آب مرغ را به همراه یک لیوان آب به بقیه مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا به مدت یکساعت این مواد در کنار هم با حرارت ملایم بپزند. دقت کنید جو باید از قبل به مدت 24 ساعت خیس بخورد.
و بعد از این ساعت جوی داخل سوپ را تست میکنیم.
چگونه سوپ جو درست کنیم ؟
و اگر نپخت به آن آب اضافه میکنیم تا دوباره زمان بیشتری جو ها بپزند.
در انتهای پخت آرد برنج را با کمی آب مخلوط میکنیم ، جو پرک و دو لیوان آب داخل مواد قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم به مدت 15 دقیقه دیگر هم بپزند و در 5 دقیقه آخر جعفری را در داخل سوپ آماده شده میریزیم.
طرز تهیه سوپ جو با مدل رستورانی
هر دستور پختی برای جا افتادن و یا خوشمزه شدن نیازمند رعایت یک سری نکات حرفه ای و یا حتی ساده می باشد که ما سعی کرده ایم تعدادی نکته مفید سوپ جو را برای شما آماده کنیم تا بهترین سوپ جو را درست کنید :
- پخت خوب جو باعثلعاب بیشتر و جا افتاده تر شدن سوپمیشود.
- استفاده از کره و لیموی تازه،طعم سوپرا استثنائی خواهد کرد.
- برایپخت سوپ جو با شیر، حتما شیر را از قبل گرم کنید تا باعث بریده شدن سوپ نشود.
- 2 قاشق سوپ خوریآرد ذرتیا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کنید و برای غلیظ شدن سوپ جو داخل آن اضافه کنید.
- برایتهیه سوپ جو از قرص عصاره ی مرغنیز می توانید استفاده کنید.
- در هنگاماضافه کردن خامه به سوپبهتر است خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ جو اضافه کنید.
- جعفری را خوب ریز کنید بطوری که آب نیندازد و بعد روی سوپ جو بریزید.
- برای اینکهرنگ سوپ سفیدتر و زیباتربماند هویج را نگینی خرد کنید.
- آب گوشت یا مرغ را در یخچال قرار دهید تا بعد از سرد شدن چربی روی آن را با قاشق بردارید.
- بجای مواد تازه در برخی موارد میتوانید ازسبزیجات کنسروی یا یخ زدهمانندنخودوذرتاستفاده کنید.
- برای اینکهسوپ زودتر پخته شودو احتمال ته گرفتن آن کمتر شود بهتر است از جوی پرک استفاده کنید.هر چندمی توان سوپ را با جوی معمولی و سر فرصت و حوصله هم پخت.
- حتما جوی پرک را از قبل در یک ظرف خیس دهید تا شن و ماسه ته آن ته نشین شود.
- مقداری از سوپ را بردارید و با غذاساز پوره کنید ،سپس به سوپ اضافه کنید تا سوپ غلیظ شود.
- هنگام پخت مرغ ، پیاز وسیبزمینی را به آن اضافه کنید تا آب مرغ طعم دار شود.لازم هم نیست آنها را خرد کنید میتوانید به صورت درسته در آب بیندازید و به همان شکل بعد ازپخت از آب بیرون بیاورید.
- هنگام سرو کردن سوپ هم میتوانید کمی کره و آب لیمو در داخل سوپتان بریزید و نوش جان کنید.
- برای اینکه سوپ جو زمان پخت کمتری ببرد آن را بعد از خیس دادن در بسته های کوچک در فریزر نگهداری کنید .
- بهتر است هنگام سرو سوپ سرد آن را در ظرف سرد بریزید.
- سوپی که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.
- اگر احیانا سوپ شما شور شد میتوانید یک عددسیب زمینیپوست کنده داخل آن قرار دهید و اجازه دهید تا 15دقیقه ای بپزد بعد آن را خارج کنید.
سوپ جوجزوسوپمیباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود40دقیقهمیباشد .
سوپ جو را می توانید در وعدهپیش غذا -سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوانافطار -میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای15 نفرمناسب می باشد.منبع:
https://namnak.com/%D8%B3%D9%88%D9%BE-%D8%AC%D9%88.p25160
زرشک پلو با مرغ مجلسی درست کنید حرفه ای و خوشمزه
چطور “کیک خیس شکلاتی” درست کنم؟ برای 8 الی 10 نفر
مرحله به مرحله درست کردن “اکبر جوجه”
چجوری خمیر پیتزا رو به بهترین شکل درست کنم ؟
نکات درست کردن “حلوای تقویتی” مخصوص جهرمی ها
سوپ ,جو ,آب ,مواد ,قاشق ,داخل ,سوپ جو ,به مدت ,بعد از ,آن را ,و به ,مواد اضافه میکنیم
درباره این سایت