اکبر جوجهیک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود. ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتینمناکهمراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :

مواد لازم اکبرجوجه

جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم
رب انارشیرین یا ملس :2 پیمانه
لیموترش:1 کیلوگرم
زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری
روغن مایع:3 پیمانه
نمک وفلفل:به مقدار کافی

اکبر جوجهیک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود. ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتینمناکهمراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :

مواد لازم اکبرجوجه

جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم
رب انارشیرین یا ملس :2 پیمانه
لیموترش:1 کیلوگرم
زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری
روغن مایع:3 پیمانه
نمک وفلفل:به مقدار کافی

طرز تهیه اکبر جوجه

جوجه مرغرا تمیز کنید و از وسط به دو تکه تقسیم کنید.سپس در مقدارینمک،فلفل،زعفرانو آبلیمو بخوابانید تا به مدت چند ساعت در این محلول بماند. بعد از سپری شدن این زمان در یک تابه ی تقریبا گود مقداری روغن بریزید تا گرم شود.

بعدجوجه هارا از سمتی که پوست دارند در آن قرار دهید و در تابه را ببندید تا جوجه ها با حرارت کم آب بندازند و پخته شوند و وقتی آب آن بخار شد با همان حرارت کم بگذارید دو طرفجوجه ها طلاییرنگ شوند.سپس آنها را از روغن بیرون بیاورید و روی آنها رباناربریزید تاخوش طعم ترشوند. اکبر جوجه خوشمره و لذیذ را بابرنج کته زعفرانیمیل کنید و با ریختن مقداری ربانارروی برنج از خوردن این غذای لذیذ، لذت ببرید.

نکته
تفاوت اول این غذا باجوجه کبابزعفرانی، آن است کهپیازوزعفرانندارد؛ اما اگر دوست داشتید می توانیدزعفران و پیازهم به آن بزنید چون خوشمزه تر می شود.
تفاوت دوم این است که معمولا خورندگان این غذای محلییک کاسهرب انارهم کنار دستشان بگذارند و به عنوان سس و مزه غذا از آن استفاده کنند.
اصولا کهاکبرجوجهرا باپلو زعفرانیمی خورند. هرچند پلو سفید هم بد نیست. اما برایدرست کردن پلو زعفرانی، باید پلو را کته درست کنید. اگر چنین قصدی داشتید یادتان باشد وقتیآب برنجدر حال حباب زدن است،زعفراندم کرده را اضافه کنید.
جوجه هاباید با پوست پخته و سرخ شوند.
برایتهیه اکبر جوجهاصل مازندرانی بهتر است از جوجه مرغ یک ماهه استفاده کنید.در غیر اینصورت باید از مرغ کوچک استفاده کنید.
جوجه هاباید به مدت 1 تا دو ساعت، با توجه با اندازهایشان ، در آب و روغن پخته و سرخ شوند تا خوشرنگ شوند.

اکبر جوجه که در واقعه لقب ابداع کننده این غذا( اکبر کلبادی نژاد )است اکنون شعبه های زیادی در شمال کشور دارد.هر چند بخاطرلذیذ بودناین غذا امروزه در سراسر کشور و در اکثر رستوران ها بخصوص میان راهی اینغذای خوشمزهطبخ میشود.

نکات تکمیلی در مورد اکبر جوجه

اکبر جوجه جزوغذای محلی - مازندرانیمیباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود1 ساعت و 30دقیقهمیباشد .
اکبر جوجه را می توانید در وعدهنهار - شام -سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای4 نفرمناسب میباشد .

منبع:ghatipati10

زرشک پلو با مرغ مجلسی درست کنید حرفه ای و خوشمزه

چطور “کیک خیس شکلاتی” درست کنم؟ برای 8 الی 10 نفر

مرحله به مرحله درست کردن “اکبر جوجه”

چجوری خمیر پیتزا رو به بهترین شکل درست کنم ؟

نکات درست کردن “حلوای تقویتی” مخصوص جهرمی ها

“سوپ جو” : خانگی و به سبک رستوران ها درست کنید

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

جوجه ,اکبر ,غذا ,پخت ,ی ,ها ,اکبر جوجه ,این غذا ,جوجه ها ,جوجه را ,مرغ یک

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خبرنامه فیلم و سریال ایرانی و خارجی وبـــــــلاگ قـــــــــرآن و عـــــــترت عــمـــــران داک fanousrayanep namnak97 فروشگاه آنلاین فایل مطالب اینترنتی گلبن پونه عطر سیب گوناگون