ابتدانشاستهرا با کمی آب خیس کنید و بعد آب آن را خالی کنید.
همه مواد غیر از هل وگلابرا در یک قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.در اوایل پخت،حلوارا خوب هم بزنید چون سریع ته می گیرد .وقتیحلواکمی غلیظ شد هل ،گلابوزعفرانرا اضافه کنید و مخلوط کنید.
حالا حرارت را کم کنید و اجازه دهید حلوا غلیظ شود هر از گاهی حلوا را هم بزنید. 45 دقیقه تا 1 ساعت کافی است. وقتی حلوا از دیواره ظرف جدا شد و نچسبید آن را از روی حرارت بردارید و درون قالبهای سیلیی که از قبل چرب کرده اید بریزید. قبل از ریختن حلوا، ته قالبها مغزها را بریزید. قالبها را دو ساعت درون یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
حلوای تقویتیجزودسرهای ایرانیمیباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود1 ساعتمیباشد .
حلوای تقویتی را می توانید در وعدهمیان وعده - دسر -سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای4 نفرمناسب میباشد .
زرشک پلو با مرغ مجلسی درست کنید حرفه ای و خوشمزه
چطور “کیک خیس شکلاتی” درست کنم؟ برای 8 الی 10 نفر
مرحله به مرحله درست کردن “اکبر جوجه”
چجوری خمیر پیتزا رو به بهترین شکل درست کنم ؟
نکات درست کردن “حلوای تقویتی” مخصوص جهرمی ها
حلوا ,جهرمی ,مواد ,آب ,بزنید ,حلوای ,کنید و ,جهرمی ها ,هم بزنید ,2 لیوان ,غلیظ شود
درباره این سایت